Image

Program

“Født med ski på bena – Hvordan kommunisere med et internasjonalt næringsliv
Dato: 30 Januar 2018
Sted: Prinsen Thon Hotel
Tema: Kulturforskjeller i Næringslivet
1300-1600: Spennende foredrag fra næringslivet og kultureksperter
1300-1305: Introduksjon av Leo Ajkic
1305-1325: Foredrag av Rolf Gregor Skaar , CEO i VisionIo
1330-1400: Foredrag av kulturekspert Pellegrino Riccardi
1400-1420: Pause med frukt og kaffe
14:20-1440: Presentasjon av Jonathan Reams, Førsteamanuensis ved Institutt for pedagogikk og livslang læring.
14:45-1505: Presentasjon av Mannhullitt Jon Christian Syvertsen, CEO i Klaveness Marine.
1510-1530: Presentasjon av Magseis ved Bjørn Jensen COO. I tillegg kommer Susan Penty, Hélène Dessagne og Petter Steen Hansen, alle fra Magseis, til å blant annet snakke om hvordan det er å jobbe i Norge som utlending samt et skråblikk på nordmenn.
15:30-16:15: Pause med lunsj for de som har workshopbillett
16:15-18:30: Workshop med næringslivet
Workshopgruppa til MiN har i samarbeid med næringslivet utviklet en workshop. Gruppenes arbeid vil bli vurdert av et dommerpanel bestående av kultureksperter og personer fra næringslivet, og vinnergruppa får en spennende premie.
20:00: Tapasmiddag på Thon Hotel Prinsen for alle
Image

Vision iO / Rolf G. Skaar

Vi presenterer ny samarbeidspartner, Vision iO.
Vision iO er et relativt nytt selskap som ble grunnlagt i Stavanger i 2008. De har på kort tid gått fra å være et selskap i gründer- og teknologifasen til å bli et operativt teknologiselskap. De er i dag leverandør av høyteknologiske løsninger til petroleumsbransjen, deriblant inspeksjonssystemer for å blant annet kunne ta bilder i oljerør og brønner. De fikk nylig millionstøtte fra forskningsrådet for å ta teknologien videre, noe som gir et tydelig signal om at dette er et selskap vi sikkert komme til å høre mer om i framtiden.
Vi presenterer også ny foredragsholder, Rolf G. Skaar.
Skaar er utdannet innen petroleumsteknologi fra Londons Imperial College of Science, Technology and Medicine. Etter lang fartstid i oljebransjen med ledende stillinger i blant annet VNG, Statoil og Shell gikk han i 2015 inn som ny administrerende direktør i Vision iO. Han har også erfaring fra utlandet, nærmere bestemt Oman. Her jobbet han som både planleggings- og økonomidirektør i Petroleum Development og ikke minst ingeniør i Shell. Vi ser fram til å høre mer om Skaar sine erfaringer!

Image

Pellegrino Riccardi

Vi presenterer ny foredragsholder, Pellegrino Riccardi.
Riccardi er en av Norges fremste tverrkulturelle eksperter innen kommunikasjon og samhandling mellom mennesker, han har holdt foredrag for mange store bedrifter. Pellegrino er selv et resultat av flere kulturer og han har måtte lære seg å “forene disse to kulturene og, enda viktigere, hvordan trekke veksler på og få det beste ut av de to ulike verdenene jeg befant meg i.” Etter 22 år i Norge har han gjort seg noen observasjoner på hva som kjennetegner nordmenn, og skal derfor dele noe av dette med oss den 30. januar. Vi gleder oss til å høre Riccardi!