Klaveness Marine / Jon Chr. Syvertsen

Vi presenterer vår første samarbeidspartner, Klaveness Marine!
Klaveness Marine er et familieeid investeringselskap, og har en portefølje på over 3 milliarder kroner fordelt på eiendom, finans og maritime virksomheter. Blant de maritime virksomhetene finner vi bilskipselskapet Norwegian Car Carriers, Stavanger-bedriften Optimarin som driver innen ballastrensesystem, samt deleierskap i flere LNG-skip sammen med Knutsen OAS Shipping i Haugesund.
Vi presenterer også vår første foredragsholder, Jon Chr. Syvertsen.
Syvertsen er CEO i Klaveness Marine, og har en solid bakgrunn innen marine bedrifter. Syvertsen gikk ut fra Marin Teknikk i 1985, tok MBA ved IESE i Barcelona, og startet deretter karrieren som skipsmegler i Fearnleys. Veien videre gikk til verftsgruppen Fincantieri i Italia og siden UMOE-gruppen i Norge. Etter noen år i Fredriksen-systemet og Frontline, startet han i Blystad-gruppen og var med å starte selskaper som Songa Offshore, Songa Drilling og Offshore Heavy Transport. Syvertsen var Arne Blystads høyrehånd gjennom denne 10-årsperioden i Blystad-gruppen.
I 2015 tok han over som CEO i Klaveness Marine, som er stillingen han har i dag. Vi gleder oss masse til å høre Syvertsens erfaringer på konferansen!

 

 

 

 

 

 

 

no replies

Leave your comment