Tema

Tema for årets konferanse er kulturforskjeller i næringslivet! Dette innebærer at vi ønsker å sette fokus på problemstillinger innenfor kommunikasjon i et hav av kulturer. Vi mener en økt forståelse for dette temaet kan hjelpe enhver arbeidstaker eller arbeidsgiver til å samarbeide bedre med andre, både på tvers av bedrifter og internt i en interkulturell bedrift.
Kommunikasjon er viktig i alle ledd, men utfordringen kan og vil bli større når internasjonale bedrifter med store kulturelle forskjeller skal kommunisere. På konferansen ønsker vi å utfordre studentene på hvordan de kan bli bedre på kommunikasjon og forståelse ved hjelp av enkle tips og triks, erfaringsbaserte foredrag fra nøkkelpersoner i næringslivet og ikke minst i samarbeid med en meget interessant konferansier!

no replies

Leave your comment